NORDVPN

NordVPN skapades 2012 när fyra barndomskamrater kom tillsammans för att bygga en teknik som kunde befria internet. De spenderade mycket tid i olika delar av världen och dom alla såg internetcensuren, innehållskontroll och påträngande regeringsövervakning som bara växte och växte.

Efter att ha konfigurerat den första VPN-servern och delade prototypen bland sina vänner började de fyra vännerna att få positiv feedback och uppmuntrades att fortsätta sitt arbete. Så föddes NordVPN och har nu över 8 miljoner användare.

MANIFESTATION

NordVPN, strävar efter att göra Tim Berners-Lees vision av ett verkligt öppet Internet verklighet. Berners-Lee föreställde sig Internet som en helt annan plats när han genomförde den första framgångsrika HTML-kommunikationen 1989. Det var ett säkert utrymme, fritt från censur och övervakning. Tyvärr, som rubriker runt om i världen visar dagligen, så är det knappast fallet idag.

Vid NordVPN vaknar vårt team av matematiker och tekniker varje morgon med ett kärnmål – för att hålla Internet så gratis som möjligt. Det här är vår passion och varför vi kommer till jobbet varje dag. Vi strävar efter att ge absolut kompromisslös säkerhet och integritet på webben. Vi ser till att ingen ser vad du gör online eftersom de inte borde göra det. Inte heller borde vi, för den delen.

Av denna anledning behåller vi inte loggar. Om någon frågar oss om dig, har vi inget att dela med. Vi är gratis internet entusiaster som tror på en gemensam säker framtid online. Vi stöder fighters för mänskliga rättigheter, journalister, frivilliga i konfliktzoner, informationsaktivister eller någon som tror på kraften på det öppna nätet, som Berners-Lee föreställde sig.

I öppenhetens anda gör vi allt vi kan för att hålla dig uppdaterad om alla aspekter av vår service, från uppdateringar av serverstatus till tillfälliga glitches. Vi strävar efter att skapa ett varaktigt förhållande med ömsesidigt förtroende med dig, kunderna som delar våra djupa hängivna värden.

SERVER

NordVPN har över 5200 servrar världen över.

ÖVRIGT

NordVPN har sin egen klient till Windows, Mac, Linux, iOS (iPhone, iPad), och Android.

PLATTFORMAR

mac os vpn

Mac os

linux vpn

Linux

windows vpn

Windows

android vpn

Android

ios vpn

iOS

PRIS

  • 1 månad 11.95 dollar cirka 110 SEK / må
  • 1 år: 6.99 dollar cirka 60 SEK / må
  • 2 år: 3.99 dollar cirka 36 SEK / må
  • 3 år: 2.99 dollar cirka 27 SEK / må