GRATIS VPN

Självklart behöver du inte betala för att använda en VPN. Det finns gratis alternativ som du kan testa på innan du slår till. Att tänka på när du använder dig utav en VPN som är gratis är att det kommer med begränsningar. Oftast är det en begränsad data, hastigheten är reducerad och du kan då få bekymmer när du streamar.

Vill du dock testa en gratis VPN innan du köper så brukar dom flesta VPN-leverantörer erbjuda dig pengarna tillbaka om du inte är nöjd. Vi har testat ProntoVPN som vi rekommenderar stark om du vill testa en gratis VPN.

PRONTOVPN

Är en VPN-leverantör som har ett gratis alternativ. Självklart är det begränsat. Men är du ute efter den bästa gratis VPN så bör du kolla in ProntoVPN. Är det första gången du skapar ett konto hos ProntoVPN så får du en gratis 7 dagars trail för deras plustjänst. Den kostar i vanliga fall 8 dollar cirka 72 kr. Du får tillgång till servrar i 20 länder och hastigheten är hög. Kolla din mail efter din registrering där hittar du en länk för din 7 dagars trail.

PLATTFORMAR

Dom har sin egna klient till Windows, MacOS, Android och iOS. Till Linux får du använda dig utav OpenVPN.

  • Du kan endast använda en enhet åt gången.
  • 3 olika länder (Japan, Nederländerna och USA).
  • Låg hastighet.